Partizan ne igra sa Borcem

Darko Pašagić
Partizan ne igra sa Borcem

Banjaluka - Fudbaleri Partizana neće ove jeseni gostovati na Gradskom stadionu i meč će najvjerovatnije odigrati na proljeće iduće godine.

- Uspostavili smo kontakt sa Beograđanima, kojima sada nikako ne odgovara da dođu u Banjaluku i njihov dolazak će se najvjerovatnije desiti na proljeće - istakao je direktor Borca Robert Zrilić.

Prijateljska utakmica dogovorena je prilikom transfera Aleksandra Subića iz "crveno-plavih" među "crno-bijele", ali će simpatizeri višestrukog šampiona Srbije morati još da pričekaju da bi svoje ljubimce vidjeli na Gradskom stadionu.

- Složili smo se da prijateljska utakmica prolongira za neko vrijeme i kako sada stvari stoje to će se desiti najvjerovatnije u nekom slobodnom terminu u drugom dijelu sezone. To ćemo utanačiti narednih dana, a postigli smo sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji. Posjetićemo uskoro Partizan i gotovo je sigurno da će neki od njegovih igrača, koji ne budu u prvom planu zimus doći na Gradski stadion da nas pojačaju - naglasio je Zrilić.

On je potvrdio da je uprava kluba u ratama počela da isplaćuje dug bivšem igraču Mladenu Žižoviću, koji potražuje 32.000 maraka.

- Prošlog mjeseca isplatili smo zaostala dugovanja bivšim igračima Dušku Stajiću i Vuletu Trivunoviću u iznosu od 18.331, odnosno 12.625 maraka, a isplaćen je dio duga nekadašnjem kapitenu Borisu Raspudiću - dodao je Zrilić.

Kazne igračima

Dva poraza "crveno-plavih" u posljednja dva kola gurnula su ih na 14. poziciju na tabeli.

- Sigurno je da nismo zadovoljni rezultatima jer vjerujemo da ekipa može, a i mora bolje. Još uvijek nismo razgovarali o eventualnim kaznama za igrače poslije poraza od Rudar Prijedora, ali sam gotovo siguran da će biti na neki način sankcionisani - rekao je Zrilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana