Партизан диже Семберију на ноге

Игор Станишић
Партизан диже Семберију на ноге

Бијељина - Фудбалери Радника у пријатељској утакмици у суботу од 15.30 часова угостиће Партизан, који је посљедњи пут гостовао у највећем граду Семберије прије 15 година, када је на кормилу "црно-бијелих" био њемачки стручњак Лотар Матеус.

Због тога за овај сусрет влада велико интересовање, а сигурно је да ни лоше временске прилике неће бити препрека да Градски стадион буде испуњен до посљедњег мјеста. Домаћини су засукали рукаве и труде се да терен буде спреман за спектакл, а директор Радника Небојша Томић истиче да ће све бити онако како треба. Фудбалери једног од најпријатнијих изненађења Премијер лиге са нестрпљењем очекују дуел са реномираним ривалом.

- Нама ће добро доћи овај меч да видимо колико смо у овом тренутку иза Партизана. Уједно, овим сусретом ћемо задржати континуитет утакмица, а не треба трошити ријечи колико је нашем граду, али и клубу, важно ово гостовање. Прошло је много времена од посљедњег гостовања "црно-бијелих" и сигурно је да ће стадион бити претијесан за све оне који желе да нас виде у дуелу са великаном из Београда - нагласио је тренер Радника Младен Жижовић.

Капитен Бијељинаца Дино Бешировић каже да је ово веома важна утакмица за његов клуб.

- Не игра се сваки дан против Партизана. То је још један, додатни плус за наш клуб и његову даљу афирмацију. Вјерујем да можемо парирати великом ривалу, који ће бити ослабљен неиграњем репрезентативаца - рекао је Бешировић.

"Црно-бијели" ће бити ослабљени неиграњем репрезентативаца, али ће, без обзира на неколико изостанака, бити врло јаки. Осим тренера Мирослава Ђукића, долазак су најавили и спортски директор Ивица Илиев, те чланови најужег руководства клуба, али и легенде "црно-бијелих".

Крстајић

Највеће заслуге за долазак Београђана у Бијељину припадају предсједнику Радника и селектору репрезентације Србије Младену Крстајићу, који је оставио велики траг у Хумској.

- Нажалост, нећу бити на мечу, али се надам прворазредном догађају. Екипе из велике четворке бивше Југославије не долазе често у РС и БиХ, па је ово прилика за прави спектакл - рекао је Крстајић.

Ова два клуба су се састала прошле године на стадиону Партизана 25. марта, а Партизан је славио са 2:0.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана