Опстанак једини циљ градишке Козаре

Зоран Вајкић
Опстанак једини циљ градишке Козаре

Градишка - Новом тренеру Козаре Вулету Тривуновићу одазвало се 24 фудбалера који ће бранити боје клуба у прољећном дијелу сезоне Прве лиге Републике Српске. Тривуновић је изнио план активности до 10. марта за када је заказан наставак сезоне.

- Надам се да сте ви дио нове Козаре и хвала свим играчима који су носили дрес екипе као и онима који су дошли. Знам да су појединци имали боље понуде, али су због људских и пријатељских односа са мном дошли у Козару. Добили смо неколико провјерених и искусних играча са којима неће бити "зиме" у сезони. Свјесни смо шта нас чека и само савјесним радом можемо до опстанка. Већину играча познајем, са некима сам радио, а од млађих очекујем да се брзо уклопе, јер неће играти ко то не заслужи - рекао је Тривуновић.

Први тренинг заказан је за сутра, а због реконструкције свлачионица и радова на атлетској стази Градског стадиона, база Градишчана у идућем периоду биће стадион ФК Обрадовац.

Предсједник клуба Миленко Павловић свима је пожелио успјешан рад и добре резултате током прољећне сезоне.

- Надам се да сте се добро одморили, јер вас очекују напорне припреме како бисмо изборили опстанак. Заједничким снагама уз новог тренера вјерујем да ће ова година бити залет за нову Козару коју сви у Градишци с нестрпљењем чекамо - рекао је Павловић који је играчима представио директора клуба Синишу Ђурића, тим менаџера Драгана Скакића и руководиоца стадиона Свету Вељкића.

Јасан је и план припремних утакмица па ће играти против Љубића 10. фебруара, србачке Слоге (13), Јединства из Жеравице (16), Текстилца (24) и Дубрава (25). Генерална проба је са Рудар Приједором 3. марта седам дана прије старта прољећног дијела сезоне док још нису потврдили меч са Слободом из Новог Града 6. фебруара. Послије 16 кола у Првој лиги РС Козара држи претпосљедњу позицију на табели са десет бодова.

Играчки кадар

Козара под уговором има 24 играча, а то су голмани: Милош Бојанић, Младен Илић и Душан Дончић те играчи; Огњен (Мирка) Петровић, Игор Пилиповић, Миле Паштар, Славен Ковљен, Зоран Петковић, Миле Ковачевић, Небојша Стјепановић, Живко Бубић, Небојша Бабић, Борис Аљетић, Момир Зечевић, Огњен (Милка) Петровић, Владимир Кременовић, Синиша Радоја, Борис Распудић, Игор Мирковић, Раде Џомбић, Коста Селак, Асмир Хамзић, Александар Мирјанић и Слободан Гвозден.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана