Одржан састанак УО РК Борац: Видљив напредак у раду клуба

Глас Српске
Одржан састанак УО РК Борац: Видљив напредак у раду клуба

Управни одбор Рукометног клуба Борац одржао је радни састанак, на коме је било ријечи о досадашњим резултатима клуба, као и о предстојећим изазовима, међу којима је највећи акценат на наставку такмичења у ЕХФ Челенџ купу.

Руководство Борца изузетно је задовољно наступом на европској сцени, гдје је изборен пласман у четвртфинале Челенџ купа, након двоструке побједе над литванском Швијесом. Бањалучане у четвртфиналу очекује још опаснији ривал, румунски Букурешт. Термини првих утакмица полуфинала су 23. и 24. март, када Борац путује у Румунију, а реваш ће се играти седам дана касније у „Борику".

Пред црвено-плавима је и изазов у полуфиналу Купа БиХ против Босне из Високог, у двомечу који ће се играти 6. и 13. марта, а када је у питању Премијер лига БиХ, послије побједе на гостовању у Дервенти (26:28) сутра их очекује одгођена утакмица против Слоге из Горњег Вакуфа.

Управни одбор РК Борац закључио је да је видљив напредак у функсионисању клуба, те да су у мисији враћања Борца међу европску елиту до сада повучени добри потези. Посебно радује враћање публике рукомету и пуна дворана на домаћим утакмицама, а управо је публика један од великих адута Борца у реваншу против Румуна.

Истакнуто је и да Борац има подршку и са републичког и  са градског нивоа, што је од великог значаја и за постизање добрих резултата, а данашњем радном састанку присуствовао је потпредсједник Скупштине града Бањалука Милан Милаковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана