ОС БиХ: Ако Србија игра на Палама, ми ћемо у Пазару против Косова

Танјуг
ОС БиХ: Ако Србија игра на Палама, ми ћемо у Пазару против Косова

Сарајево - Председник Одбојкашког савеза Босне и Херцеговине Алија Фатић жестоко је реаговао на најаву одигравања пријатељске утакмице одбојкашица Србије и Азербејџана на Палама и поручио да ће, ако се то заиста деси, селекција БиХ тражити да игра у Новом Пазару против Косова или Турске.

"Нико нас није контактирао, нити смо ми дали било какву сагласност. Ја сам предсједник Савеза за цијелу БиХ и тако се понашам. Имам одличну сарадњу с клубовима из РС, али ово што сада стиже из Србије није добра ствар", изјавио је Фатић.

Он је додао да ОСБиХ неће дати сагласност, али и уколико се утакмица одигра, спремити одговор.

"Уколико се та утакмица одигра, ми ћемо заказати утакмицу у Новом Пазару против Косова или можда Турске. Да видимо како ће се тада осјећати Зоран Гајић и Одбојкашки савез Србије који нам се уопште није јавио", поручио је Фатић.

Одбојкашице Србије биће на припремама на Палама од 4. до 18. јула и заказале су пријатељску утакмицу против Азербејџана.

То није први пут, пошто су прошле године у Републици Српској, у Бањалуци, одиграле утакмицу против Бугарске, с тим да тада није било "замјерки" из Одбојкашког савеза БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана