Novac kroji tim Slavije

G. A.
Novac kroji tim Slavije

Istočno Sarajevo - Šef stručnog štaba Slavije Dragan Radović zadovoljan je prethodnom sezonom u kojoj je njegova ekipa osigurala opstanak u Premijer ligi BiH. Očekivanja za narednu sezonu zavisiće od igračkog kadra, koji opet kroji "ispražnjena kasa" premijerligaša iz Istočnog Sarajeva.

- Ako gledamo sezonu u globalu, onda mogu reći da sam zadovoljan. Bili smo na sredini tabele, a onda smo imali mnoštvo problema, oduzeta su nam tri boda i onda smo u završnici premijerligaške trke morali da tražimo opstanak. Na kraju smo uspjeli i to je najvažnije - rekao je Radović.

Trener "plavo-bijelih" još uvijek ne može da govori o igračkom kadru za predstojeću sezonu. "Plavo-bijeli" tabor već su napustili braća Predrag i Nenad Petošević, te Japanac Otani Soma. Ugovor je istekao i defanzivcima Darku Mitroviću i Goranu Popoviću, te napadaču Igoru Radovanoviću.

- Nažalost finansije odlučuju o pojačanjima. Imamo mladu ekipu i ukoliko bude neko od igrača otišao vjerovatno ćemo tražiti rješenje na toj poziciji. Prvom timu ću na preporuku trenera juniora priključiti četiri igrača iz omladinskog pogona: Aleksandra Pušaru, Ivana Gluhovića, Armina Smjerčanina i Mehmeda Čaliju. Lično sam odlučio da golmana kadeta Ivana Trifkovića pozovem u prvi tim - istakao je Radović.

Skupština Slavije predviđena je za 1. jul kada će biti jasnija situacija kada su u pitanju nasljednici Slobodana Ujića i Zdravka Šavije na pozicijama predsjednika, odnosno direktora kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana