Nesrećne okolnosti kumovale rezultatima Krupe

Siniša Kotaraš
Nesrećne okolnosti kumovale rezultatima Krupe

Banjaluka - Fudbaleri Krupe upisali su na gostovanju u Zenici i treći uzastopni poraz (1:3) i na taj način dospjeli u nezavidan položaj jer se na tabeli nalaze samo jedno mjesto iznad pozicije koja vodi u niži rang takmičenja.

Izabranici Branislava Krunića već šest prvenstvenih utakmica u nizu ne znaju za pobjedu, za to vrijeme su osvojena samo dva boda, a najveći krivac za to je, prema riječima predsjednika Krupe Draška Ilića, splet nesretnih okolnosti.

- Ima tu svega, od nedostatka sportske sreće, preko povreda jednog broja fudbalera koji su nosioci naše igre, pa sve do određenih nefudbalskih stvari. Uz to, plaćamo, na neki način, ceh zaradi od bezmalo milion evra, koliko smo prihodovali prodajom naših fudbalera, prije svih Aleksandra Vukotića i Elvira Koljića - tvrdi Ilić.

Prema njegovim riječima, najveći problem ipak predstavlja veliki broj povrijeđenih igrača.

- Tačno bih, da nisam cijelo vrijeme uz ekipu, pomislio da smo nespremni. Međutim, pripreme su odrađene odlično, a povrede su došle kao plod oštrih, a često i pogibeljnih startova protivničkih igrača. E sad, ono što mene najviše boli jeste činjenica da većina tih startova uopšte nisu bili sankcionisani. Pa mi od polovine avgusta nismo na teren izveli najbolji tim, čak nismo na dvije utakmice imali istih startnih 11! Međutim, to je sudbina malih klubova, i sve ovo je išlo naruku našim protivnicima, koji su mnogo lakše od očekivanog došli do jednog ili sva tri boda - kategoričan je prvi čovjek Krupe.

Za kraj, Ilić je rekao da uprava Krupe daje punu podršku stručnom štabu sa Branislavom Krunićem na čelu.

- Oni imaju našu punu podršku jer svoj posao rade najbolje što mogu. Nisu i ne mogu, baš kao ni igrači, biti krivi za ono što se dešavalo, a tu mislim na povrede i nefudbalske stvari zbog kojih smo ostali uskraćeni za najmanje šest bodova - zaključio je Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana