Нема гола без Стокића

Д. Пашагић, Н. Ђерић
Нема гола без Стокића

Нови Град - Фудбалери Борца одиграли су пету контролну утакмицу у припремном периоду и то неријешено 0:0 са Слободом у Новом Граду. Тако су прекинули низ од четири побједе.

Стручни штаб Бањалучана са Винком Мариновићем на челу у сусрету са прволигашем РС пружио је шансу оним играчима који су имали мању минутажу, да би у финишу сусрета заиграли и они искуснији.

- У овом сусрету због лакших повреда нису наступили Јоцо Стокић, Дарко Ђајић и Иван Костић. Међутим, видљиво је да без Стокића, који је тренутно наш једини шпиц, немамо убојитост. Сви жељно ишчекујемо да нам се у наредним данима прикључи још један нападач и тада ће све бити знатно боље. Првих 65 минута на терену су били играчи који су до сада мање наступали и не можемо баш бити задовољни њиховом наступом. У посљедњих 25 минута, када су се на терену нашли стандардни фудбалери, било је много боље - нагласио је тренер Бањалучана Зоран Драгишић и додао да ће Борац посљедњу контролну утакмицу пред старт првенства имати у суботу, када ће у Старој Пазови снаге одмјерити са руским друголигашем Волгоградом.

Најбоље прилике на овом сусрету имали су двојица 19- годишњака у дресу Борца. Прво је Федор Предраговић са око 25 метара погодио пречку, док је послије корнера Стефан Савић покушао из близине главом, али је млади Дамир Крупић сјајно интервенисао.

- Задовољан сам начином на који смо одиграли, посебно због чињенице да смо у финишу прилику пружили јуниорима, док су Бањалучани у завршници имали искуснији састав од стартног. Најважније је да момци дисциплиновано обављају задатке, а вјерујем да ћемо спремно дочекати борбе за бодове - рекао је шеф стручног штаба "црвених" Златко Јелисавац.

Утакмице

Крањ Зарица - Борац 2:7

(Стокић 3, Ст. Дујаковић 2, Стевандић, Стјепановић)

Истра 1961 - Борац 0:1

(Субић)

Синдикат професионалних фудбалера Словеније - Борац 1:2

(Стокић 2)

Интер - Борац 1:2

(Стокић 2)

Слобода (НГ) - Борац 0:0

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана