Na Zvezdu u Laktaše za 25 maraka

M. Z.
Na Zvezdu u Laktaše za 25 maraka

Laktaši - Svi ljubitelji košarkaše, koji žele da posmatraju utakmicu Igokee i Crvene zvezde, za ulaznicu će morati da izdvoje 25 maraka.

Susret 19. kola ABA lige biće igran u Laktašima u subotu od 17 časova, a kao svaki put do sada očekuje se velika posjeta prvenstveno simpatizera beogradskih "crveno-bijelih".

- Ulaznice će sutra biti puštene u prodaju i namjerno smo ostavili tako malo vremena da nam se ne ponove situacije od prošlih sezona kada su pojedinci sa falsifikovanim kartama pokušavali da uđu u dvoranu. Želimo da izbjegnemo svako eventualno falsifikovanje, tako da pozivamo navijače da karte kupuju samo na ovlašćenim prodajnim mjestima - rekao je sportski direktor Igokee Pavle Ćorović.

Veliko interesovanje za utakmicu prouzrokovalo je da cijena ulaznice bude znatno viša nego inače. Poređenja radi, ulaznica za susret 17. kola Evrolige između Zvezde i Fenerbahčea igranog u dvorani "Aleksandar Nikolić" koštala je takođe 25 KM. Biće ovo šesti susret ove dvije ekipe u Laktašima. Prva dva dobili su domaćini, posljednji 2013. godine, dok su u posljednja tri slavili gosti. Zanimljivo je da je Igokea više puta pobijedila Zvezdu u Beogradu (tri) nego u Laktašima (dva). 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana