На Звезду у Лакташe за 25 марака

М. З.
На Звезду у Лакташe за 25 марака

Лакташи - Сви љубитељи кошаркаше, који желе да посматрају утакмицу Игокее и Црвене звезде, за улазницу ће морати да издвоје 25 марака.

Сусрет 19. кола АБА лиге биће игран у Лакташима у суботу од 17 часова, а као сваки пут до сада очекује се велика посјета првенствено симпатизера београдских "црвено-бијелих".

- Улазнице ће сутра бити пуштене у продају и намјерно смо оставили тако мало времена да нам се не понове ситуације од прошлих сезона када су појединци са фалсификованим картама покушавали да уђу у дворану. Желимо да избјегнемо свако евентуално фалсификовање, тако да позивамо навијаче да карте купују само на овлашћеним продајним мјестима - рекао је спортски директор Игокее Павле Ћоровић.

Велико интересовање за утакмицу проузроковало је да цијена улазнице буде знатно виша него иначе. Поређења ради, улазница за сусрет 17. кола Евролиге између Звезде и Фенербахчеа играног у дворани "Александар Николић" коштала је такође 25 КМ. Биће ово шести сусрет ове двије екипе у Лакташима. Прва два добили су домаћини, посљедњи 2013. године, док су у посљедња три славили гости. Занимљиво је да је Игокеа више пута побиједила Звезду у Београду (три) него у Лакташима (два). 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана