Na Gradskom stadionu predstavljen Almedin Ziljkić

D. P.
Na Gradskom stadionu predstavljen Almedin Ziljkić

Banjaluka - Bivši igrač Tuzla sitija Almedin Ziljkić, koji je sa banjalučkim Borcem potpisao jednoipogodišnji ugovor, je srećan što je došao u klub sa velikom tradicijom i nada se da će četa sa Gradskog stadiona zajedno s njim uspjeti da ispuni sve zacrtane ciljeve.

- Imao sam nekoliko opcija, čak i da odem u inostranstvo. Međutim, obećao sam ljudima iz Banjaluke da, ukoliko se one ne realizuju, dolazim u Borac i da me samo moj novi klub zanima. Poznajem dobro Darka Vojvodića i bilo gdje da on ode i da me pozove, otišao bih za njim - istakao je 22-godišnji Ziljkić koji je karijeru počeo u Novom Pazaru, a još je igrao u mlađim kategorijama Vojvodine, potom u Donjem Sremu, hrvatskoj Gorici i Slobodi iz Tuzle.

Ovaj igrač iz Srbije razotkrio je česte dileme u vezi sa njegovim prezimenom.

- Sva moja porodica nosi prezime Zilkić, ali sam u matičnu knjigu rođenih upisan kao Ziljkić i to nikada nije promijenjeno - dodao je ovaj Novopazarac.

Sportski direktor “crveno-plavih” Marko Maksimović zadovoljan je dolaskom mladog ofanzivnog fudbalera.

- Ziljkić je dao riječ da će doći i održao je. Mislim da je napravio dobar potez za sebe i za svoju karijeru. On će biti veliko pojačanje za naš klub i prevaga na terenu, posebno u ofanzivi - naglasio je Maksimović.

Sportski sektor Banjalučana ovih dana izuzetno je aktivan.

- I dalje čekamo da naš bivši kapiten Nemanja Janičić dobije čiste papire iz albanskog Ljufertarija i da postane naš član. Nastavili smo razgovore sa Milošem Žeravicom o potpisivanju novog ugovora i vjerujem da će se i to povoljno riješiti. Naš mladi igrač Stefan Trivan trebalo bi da bude pozajmljen, a na njemu je da odluči u koji klub želi da ide. Uglavnom, ekipa bi trebalo da bude kompletirana do polaska u Antaliju 28. januara - dodao je Maksimović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana