Мушка одбојкашка репрезентација Србије одржала тренинг за публику

Срна
Мушка одбојкашка репрезентација Србије одржала тренинг за публику

Пале - Мушка одбојкашка репрезентација Србије одржала је вечерас на Палама отворени тренинг за публику, гдје се под вођством селектора Николе Грбића припремају за Свјетско првенство које ће бити одржано од 9. до 30. септембра у Бугарској и Италији.

Селектор репрезентације Србије Никола Грбић рекао је да су одбојкаши већ 12 дана на припремама и да све пролази у најбољем реду.


“Одлучили смо се за отворени тренинг јер Пале и његови становници то заслужују. Нећемо промијенити ништа у нашем начину рада, тако да су присутни могли да виде интересантну игру. Радили су неке ситуационе вежбе које су сличне самој утакмици и играли су шест против шест”, изјавио је Грбић новинарима.

Селектор Грбић је истакао да су презадововољни условима, затим гостопримством људи које сретну на улици, у ресторану, од власника хотела “Дамис” и “Џет сет”, тако да се осјећају као код куће.

Према његовим ријечима, услови у дворани “Пеки” су идеални, што је и приоритет за њих, јер су дошли на Пале да направе што је могуће боље базне припреме.

Грбић је навео да иду да се боре са најјачим репрезентацијама и мисли да ће успјети да испуне оно што су зацртали.

Начелник општине Пале Бошко Југовић захвалио је српским спортистима што већ другу годину заредом долазе на Пале и ту обављају припреме пред најважнија такмичења.

Одбојкаши Србије играће у Барију у групи “Ц” са САД, Русијом, Аустралијом, Камеруном и Тунисом, а првопласиране четири репрезентације наставиће другу фазу такмичења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана