Mladost sprema rampu Širokom

Slobodan Dakić
Mladost sprema rampu Širokom

Mrkonjić Grad - Košarkaši Mladosti večeras od 20 časova ugostiće Široki u četvrtom kolu Lige 4 BiH.

Meč je od velike važnosti za obje ekipe. Domaćini su u prošlom kolu trijumfovali nad Sparsom u Sarajevu i prekinuli niz od sedam vezanih poraza, dok bi se eventualnom pobjedom uključili u borbu za drugo mjesto na tabeli. Širokobriježani su jedina neporažena ekipa u dosadašnjem dijelu šampiona i u prošlom kolu savladali su Igokeu u Laktašima. U stručnom štabu Mladosti istakli su da je Široki apsolutni favorit jer je riječ o ekipi sastavljenoj od mladih i kvalitetnih košarkaša koji su željni dokazivanja. S druge strane, Mrkonjićani su svjesni činjenice da u ovom meču nemaju šta da izgube, samo mogu da profitiraju ukoliko pobijede.

- Bez dileme, Široki je apsolutni favorit i u meču sa Igokeom pokazali su da su u dobroj formi i da imaju odličan tim. Naglašavam da su sve naše utakmice sa njima bile neizvjesne i očekujem da će tako biti i večeras. Pokušaćemo pred našom publikom da pružimo bolju partiju nego što je to bio slučaj protiv Igokee, koja nas je dobila ubjedljivo. Pobjedom protiv Sparsa uspjeli smo malo da se stabilizujemo na psihološkom planu i vjerujem da možemo iznenaditi Široki - rekao je Sladojević.

U ovom susretu Sladojević neće moći da računa na mladog beka Đorđa Aleksića, koji je sa juniorskom reprezentacijom BiH otputovao na turnir u Njemačku i ekipi će se priključiti tek 26. aprila. Prvi susret četvrtog kola Lige 4 BiH sinoć su igrali Spars - Igokea u Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana