Mladost sigurna u prolaz

I. S.
Mladost sigurna u prolaz

Bijeljina - Ekipa Mladosti sa velikim optimizmom dočekuje Metalege iz Jajca u revanš utakmici osmine finala Kupa BiH, koja će se igrati danas od 15 časova na stadionu u Velikoj Obarskoj.

Nakon remija bez golova u prvom meču obje ekipe nadaju se povoljnom rezultatu. Fudbaleri Mladosti vjeruju da su bolja ekipa i da će proći meću osam najboljih u Kupu. Oni žele da poprave utisak iz posljednjeg kola Premijer lige u kojem su izgubili od gradskog rivala Radnika sa 1:3. Trener ekipe Dušan Jevrić imaće težak zadatak da vrati ekipi psihološku stabilnost koja je uveliko poljuljana. Imaće i kadrovskih problema, jer zbog povreda neće moći računati na Dragišu Komarčevića, Srđana Savića i Nemanju Dabića. I pored toga, on očekuje povoljan rezultat i prolaz u narednu rundu.

- Mislim da imamo dobar rezultat iz prvog susreta i da se možemo plasirati u četvrtfinale Kupa BiH. Smatram da će biti teško jer naš protivnik neće doći da se brani. Sigurno će tražiti svoju šansu kako bi došli do rezultata koji ih vodi dalje. Moja ekipa je potpuno spremna da opravda ulogu favorita jer smo dosta kvalitetniji od tima iz Jajca. Očekujem sigurnu pobjedu i prolaz u sljedeću rudnu takmičenja - rekao je Jevrić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana