Mladost prejaka za Borac m:tel

G.S.
Mladost prejaka za Borac m:tel

Banjaluka - Odbojkaši Borca m:tel izgubili su od Mladosti iz Zagreba u prvoj prijateljskoj utakmici koja se igrala u dvorani banjalučkog Kampusa.

Bilo je dogovoreno da se bez obzira na rezultat igra pet setova, a u svakom su bili uspješniji gosti (21:25, 24:26, 15:25, 18:25, 20:25). Mladost je aktuelni osvajač Kupa Hrvatske i višestruki šampion ove zemlje. Ovaj meč dosta će značiti Banjalučanima pred drugi nastup u Premijer ligi BiH. U prvom setu Borac se ravnopravno držao sve do 16:17. Tada su gosti vezali četiri poena i sigurno priveli meč kraju. U drugom setu se vodila velika borba, a Mladost je slavila na razliku. Najmanje neizvjesnosti bilo je u trećem setu, gdje su Banjalučani odigrali dosta lošije nego prva dva i rival je lako došao do 3:0. U posljednja dva seta Mladost je kažnjavala svaku grešku Borca i bez problema setove riješila u svoju korist.

Naredne jake provjere Borac će imati idućeg vikenda kada će učestvovati na Memorijalnom turniru "Zagrebački odbojkaški velikani". Tu će snage odmjeriti ponovo sa Mladosti, te sa Karlovcem i Čapljinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana