Младост прејака за Борац м:тел

Г.С.
Младост прејака за Борац м:тел

Бањалука - Одбојкаши Борца м:тел изгубили су од Младости из Загреба у првој пријатељској утакмици која се играла у дворани бањалучког Кампуса.

Било је договорено да се без обзира на резултат игра пет сетова, а у сваком су били успјешнији гости (21:25, 24:26, 15:25, 18:25, 20:25). Младост је актуелни освајач Купа Хрватске и вишеструки шампион ове земље. Овај меч доста ће значити Бањалучанима пред други наступ у Премијер лиги БиХ. У првом сету Борац се равноправно држао све до 16:17. Тада су гости везали четири поена и сигурно привели меч крају. У другом сету се водила велика борба, а Младост је славила на разлику. Најмање неизвјесности било је у трећем сету, гдје су Бањалучани одиграли доста лошије него прва два и ривал је лако дошао до 3:0. У посљедња два сета Младост је кажњавала сваку грешку Борца и без проблема сетове ријешила у своју корист.

Наредне јаке провјере Борац ће имати идућег викенда када ће учествовати на Меморијалном турниру "Загребачки одбојкашки великани". Ту ће снаге одмјерити поново са Младости, те са Карловцем и Чапљином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана