Младост минимално поражена у Травнику

Д. Р.
Младост минимално поражена у Травнику

Травник - Фудбалери Младости поражени су на гостовању у Травнику од истоименог домаћина са 0:1.

Прије тога домаћи су запријетили у 21. минуту преко Семира Мусића чији је шут одлично зауставио голман Младости Саша Мишић. Младост је узвратила седам минута касније када је ударац Александра Васића завршио покрај гола. У наредном минуту Травничани су запријетили преко Мусића, али је његов шут Мишић избио у корнер. Велику прилику "везири" су имали у 33. минуту када је Анел Чурић погодио лијеву стативу гола гостију. Минуту касније играч Травника Феђа Дудић са само неколико метара није успио да погоди мрежу, већ је гађао у голмана Мишића. У 42. минуту Травник је крунисао бољу игру и постигао једини гол на утакмици. Ајдин Нухић је ушао у казнени простор гостију, шутирао, голман Мишић је захватио лопту врховима прстију, али недовољно да је заустави.

У наставку сусрета играло се нешто агилније на обје стране. Травничани су створили неколико прилика од којих је најбоља била Дудића у 77. минуту када је из слободног ударца погодио стативу. Десет минута касније "резервиста" Младости Данило Вуковић је имао прилику за изједначење, али је његов шут завршио за мало покрај гола.

- Послије великог пражњења против Сарајева, на "Пироти" смо одиграли коректну утакмицу, али нажалост нисмо дошли до бода. Прижељкивали смо да у првом полувремену сачувамо "нулу", али је нажалост пад концентрације у финишу резултирао јединим поготком на мечу. У другом полувремену имали смо двије шансе, али Данило Вуковић и Лазар Видић нису успјели да погоде. Иако смо изгубили, не могу да будем незадовољан - рекао је тренер Младости Душан Јеврић.

Серију од три утакмице у седам дана екипа из Велике Обарске завршава мечом против Челика на домаћем терену.

- Не дијелим утакмице на домаће и гостујуће. Од екипе увијек тражим да одигра на нивоу могућности, а када је тако ни резултат неће изостати. Лига је врло изједначена, осим два, три клуба која се издвајају квалитетом, сви остали у међусобним дуелима имају право да се надају освајању бодова - закључио је Јеврић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана