Mladost Velika Obarska: Stajić zeleno-bijeli

Igor Stanišić
Mladost Velika Obarska: Stajić zeleno-bijeli

Bijeljina - Uprava Mladosti iz Velike Obarske praktično pred sam početak prvenstva dovela je najzvučnije pojačanje Duška Stajića.

Ovaj iskusni 32-godišnjak kompletne pripreme odradio je sa Obarščanima i nema sumnje da će njegovo iskustvo i raskošno znanje biti od velike pomoći Mladosti koja je u prelaznom roku pretrpjela velike promjene u igračkom kadru.

- Sve je dogovoreno sa upravom Mladosti i zvanično sam postao njihov igrač. Ljudi iz Velike Obarske su bili korektni tokom pregovora i njihovu ponudu nisam mogao da odbijem - istakao je Stajić.

Tokom priprema upoznao se sa budućim saigračima.

- U redovima Mladosti ima nekoliko iskusnih igrača sa kojima sam ranije igrao, a i sa ostalima sam se brzo uklopio. Ekipa je spoj mladosti i iskustva i vjerujem da ćemo igrati zapaženu ulogu u Premijer ligi BiH - nastavio je Stajić.

Mladost se u prvom kolu sastaje sa Borcem, u kojem je Stajić nastupao sa velikim uspjehom.

- Borac je uvijek nezgodan protivnik, ali mi imamo jedan cilj, a to je da pobjedom otvorimo sezonu. Sigurno da će biti teška utakmica, ali poslije dobrog rada i napornih priprema nadamo se povoljnom rezultatu - dodao je Stajić.

Prema riječima sportskog direktora Slađana Gubića, Mladost je dobila veliko pojačanje.

- Njegov dolazak trebalo bi da podigne naš nivo igre na zavidan nivo. Riječ je o fudbaleru koji igra na poziciji špica, no nisu mu strane i pozicije ofanzivnog veznog i krilnog napadača. Vjerujem da ćemo sa Stajićem i ostalim novajlijama, te igračima koji su ostali u klubu igrati zapaženu ulogu u Premijer ligi BiH - istakao je Gubić.

Karijera

Tokom bogate fudbalske karijere Duško Stajić nastupao je za Radnik, Sarajevo, Borac, Čelik, Modriču Maksima, Rudar iz Ugljevika, a obrao se i u inostranstvu braneći boje Slobode iz Užica, njemačkog Ahena, slovenačkog Celja, češkog Sinota, te rumunskog Čeahlula. Prije dolaska u Mladost bio je član grčkog Iraklisa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana