Mladen Žižović, vezni fudbaler Borca: Ni titula nije daleko

Darko Pašagić
Mladen Žižović, vezni fudbaler Borca: Ni titula nije daleko

Banjaluka - Svjesni smo da nas u preostalih 11 kola očekuju velika iskušenja, ali se izazova ne bojimo i vjerujem da ćemo uspjeti da ostvarimo cilj, a to je što viši plasman i viza za evropsku scenu. Ni titula nije nemoguća misija!

Naglasio je ovo iskusni vezni fudbaler banjalučkog Borca Mladen Žižović pred nastavak Premijer lige BiH.

- Ambicije u nastavku sezone su jasne i svi želimo da obezbijedimo izlazak na međunarodnu scenu. Vjerujem da ćemo u tome i uspjeti, jer imamo prilično povoljan raspored. U igri za najviši plasman je šest klubova, mi za liderom Željezničarom zaostajemo četiri boda, tako da je sve moguće. Ukoliko se ukaže prilika da se upustimo i u borbu za najviši plasman, nećemo je ispustiti - istakao je Žižović.

Po njegovim riječima, iza "crveno-plavih" su veoma kvalitetno obavljene pripreme.

- Radilo se na visokom nivou i potpuno spremno dočekujemo nastavak sezone. I novajlije su se odlično uklopile, tako da ćemo iz kola u kolo pružati sve bolje igre - nastavio je Žižović.

Na premijernom proljećnom meču Borac u subotu od 17 časova dočekuje Mladost iz Velike Obarske.

- Iako se debitant u eliti bori za opstanak, moramo biti oprezni. Imaju odličnu ekipu, koju je u zimskoj pauzi pojačalo nekoliko iskusnih fudbalera. Toga smo svjesni i zato sam siguran da ćemo zabilježiti pobjedu. Možda to neće biti baš u nekoj lepršavoj utakmici, ali najvažnije je da upišemo tri boda - dodao je Žižović.

Marković

Novajlija u redovima Banjalučana Miloš Marković neće imati pravo nastupa u subotnjem susretu protiv Mladosti iz Velike Obarske.

- Za njega je tek juče stigla sva potrebna papirologija, tako da njegov transfer nije na vrijeme objavljen u Službenom biltenu FS BiH. Naš desni bek biće na raspolaganju stručnom štabu tek za meč sa bijeljinskim Radnikom - naglasio je sekretar stručnog štaba FK Borac Mile Jovičić.

Zbog tri žuta kartona u ekipi neće biti ni Igora Žuržinova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana