Младен Крстајић, предсједник ФК Радник: Нико ме није тукао,нити ми ко пријети

Дарко Пашагић, Игор Станишић
Младен Крстајић, предсједник ФК Радник: Нико ме није тукао,нити ми ко пријети

Бијељина - Предсједник Радника Младен Крстајић оштро је демантовао гласине да га је у Бијељини вербално напао, а потом и претукао Младен Крајишник, чији је син Дамјан прошао фудбалску школу бијељинског премијерлигаша, а потом се преселио у редове прволигаша Српске Звијезде 09.

Наводно, Крајишник је био револтиран због тога што његов син није успио да заигра за први тим Радника и физички је насрнуо на првог човјека Бијељинаца уз повике: "Докле ћеш више доводити балије у Радник, а наша дјеца се потуцају по селима?"

- Док сам год у Раднику, играће они играчи који заслужују да носе дрес Радника, било да су Срби, Хрвати, Бошњаци или друге националности и верске припадности. Док сам на челу клуба, а ту ћу бити све док ме не отерају, играће се онако како ја будем свирао. Одрастао сам у мултиетничкој средини, играо и живио у великим европским градовима и не желим уопште да будем дио било каквих прича које имају везе са национализмом. Мени нико није претио, нити ми прети. Људи ми се у Бијељини обраћају са поштовањем, нисам ни са ким у сукобу. Штавише, Бијељинци ме подржавају у раду  - рекао је Крстајић за "Глас Српске".

Цјелокупну ситуацију демантовао је и сам Крајишник, који о Крстајићу има само ријечи хвале.

- Поштујем њега и његов рад, и ово су стварно велике измишљотине. Не да нисмо имали никакав сукоб, већ ми је Крстајић једном приликом и помогао када је мој син Дамјан играо за млађе категорије Партизана. Не могу да схватим коме требају овакве ствари. Дамјан једноставно није могао да се избори за мјесто у Раднику, био је у Подрињу, сада у Звијезди 09, али очигледно да неко од тога жели да направи измишљени сукоб и сензацију, али и да медијски подигне своју популарност. Учинићу све да пронађем оне од којих су кренуле измишљотине и да изађу пред лице правде - разочарано је нагласио Крајишник.

Иначе, претходних дана су се појавиле спекулације да ће Крстајић отићи из Радника, али он је и то демантовао наводећи да ће помагати клубу док год буде у могућности.

Успон Радника

Младен Крстајић је прије три године дошао у Радник и за кратко вријеме направио прави бум у Семберији. Заједно са тадашњим шефом стручног штаба Славком Петровићем, који је дошао у клуб када и Крстајић, прво су обезбиједили опстанак, да би већ наредне сезоне Радник заузео седмо мјесто, али и освојио Куп БиХ, те тако први пут у клупској историји обезбиједио излазак на међународну сцену. У прошлој сезони били су пети, а сада су послије четири одиграна кола четврти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана