Miroslav Dojčinović: OKK Borac neće odustati od takmičenja

M. Z.
Miroslav Dojčinović: OKK Borac neće odustati od takmičenja

Banjaluka - Iako su tražili odgađanje utakmice prošlog kola Prve lige Republike Srpske protiv Gacka, košarkaši OKK Borac igraće susret 19. kola protiv Budućnosti u Banjaluci.

- Igraćemo sljedeću utakmicu, a odgodu prošle tražili smo zbog nedostatka para. Vjerujem da ćemo se snaći za organizaciju tog meča do petka, kada je on na rasporedu. Klub neće odustati od takmičenja - izjavio je direktor banjalučkog tima Miroslav Dojčinović.

On je naveo da očekuje pomoć Gradske uprave Banjaluke, koja bi idućih dana trebalo da bude uplaćena.

- Imamo obećanje da će nam narednih dana biti uplaćeno 10.000 maraka i taj iznos očekujemo još od decembra. Najžalije je to što našim igračima skoro ništa nismo uplatili, jer smo sav novac potrošili na plaćanje obaveza prema savezu, organizacije utakmica, gostovanja i sličnog - kazao je Dojčinović.

Prema njegovim riječima, do sada su se sami snalazili.

- Prije nekoliko sezona trebalo je da dobijemo 100.000 i to nam je smanjeno na 55.000, da bi nam i ta sredstva bila oduzeta i izbačeni smo u drugu kategoriju klubova koje rangira Gradska uprava. Ne znam zašto nas neko kažnjava, jer smo održali Skupštinu i opravdali potrošeni novac - istakao je Dojčinović.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana