Милошевић опет на Полицама

Ч. М.
Милошевић опет на Полицама

Требиње - Управа Леотара ријешила је проблем на позицији штопера јер ће у дресу клуба са "Полица" поново заиграти искусни Семјон Милошевић (35).

Он већ двије године не игра активно, али на овом нивоу такмичења може много да помогне својим искуством. Оно што је најважније је да је бивши штопер Сарајева, Слободе и многих других клубова редовно тренирао и неће имати проблема да се уклопи у тим.

У трећој контролној утакмици фудбалери Леотара играли су против Младости из Гацка неријешено 0:0. Примјетан је напредак у игри изабраника Дамјана Ратковића, који су пропустили неколико зрелих прилика да затресу мрежу. У првом полувремену добре шансе имали су Милош Аћимовић, Милован Дмитровић и Лазар Зечевић, али су шутирали преко гола. У другом дијелу Аћимовић је пропустио прилику утакмице, када је са свега два метра погодио равно у голмана Младости.

Највеће појачање Леотара у овом прелазно року Ненад Стојановић у игру је ушао почетком другог полувремена, а посебно добар утисак оставио је млади Предраг Шешељ, који је наговијестио да би могао бити освјежење у требињској екипи.

- Видан је напредак, али је евидентно да имамо проблем са реализацијом на којој ћемо морати да порадимо. Мало смо промијешали карте на овој утакмици, неким играчима додијелили нове улоге. Такође, Стојановић је добио шансу у другом дијелу, а тек очекујемо долазак штопера и везног играча - истакао је Ратковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана