Marjanović u Skenderiji

D. P.
Marjanović u Skenderiji

Banjaluka - Član Kik-boks kluba "Draženko Ninić" Denis Marjanović 13. marta imaće treći nastup u okviru FFC (Fajnal fajt čempionšipa), a njegov rival u sarajevskoj "Skenderiji" biće crnogorski borac Boban Krušić.

Meč će biti održan u disciplini "K-1", kategorija do 85 kilograma, a predviđeno je da traje tri runde po tri minuta. U dosadašnja dva nastupa na FFC Marjanović je imao polovičan uspjeh. U prvom je u Zadru poražen od Holanđanina Ibrahima el Bounija, a potom je u Poreču savladao Tuzlaka Mesuda Selimovića.

- Ovo je prvi put da se revija pod okriljem FFC organizuje u BiH i priliku da se oprobam nisam želio da propustim. Krušić je dobar borac, višestruki je prvak Crne Gore i vicešampion svijeta, ali vjerujem u sebe - naglasio je Marjanović.

Banjalučanin se za ovaj meč priprema već skoro dva mjeseca.

- Uz moje trenere Draženka Ninića i Peđu Stankovića sa mnom je dosta radio i Slaviša Šobot, a završnica napornih treninga predviđena je da se održi na Kozari. Zajedno sa trenerima biću smješten u hotelu "Monument", a tamo će mi sparing partner biti srpski kik-bokser Bojan Džepina koji se, takođe, priprema za predstojeće iskušenja - naglasio je Marjanović.

Već krajem aprila planirano je da se u Laktašima održi velika kik-boks revija.

- Bila bi to prva manifestacija koju na ovom području organizuje organizacija KOK (King of kings), a ja bih trebalo da nastupim u glavnoj borbi večeri. Međutim, o tome je još rano govoriti, jer prvo želim da dobro odradim meč u Sarajevu - dodao je Marjanović.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana