Mario Blažević trener u CSM Bukureštu: Nadao sam se Borcu, ali tek u finalu

D. R.
Mario Blažević trener u CSM Bukureštu: Nadao sam se Borcu, ali tek u finalu

Banjaluka - Telefon Marija Blaževića juče se usijao od poziva iz Banjaluke. Sudbina je spojila njegov bivši i sadašnji klub u četvrtfinalu, pa su svi željeli da čuju njegov komentar.

Priznaje da je priželjkivao malo drugačiji rasplet, ali i ovako ima razloga za zadovoljstvo.

- Bio bih mnogo srećniji da smo se sastali u finalu, ali šta je tu je. Drago mi je što ću ponovo doći u “Borik” i osjetiti tu jedinstvenu atmosferu... Imaću šta da prenesem igračima jer znam šta ih očekuje - rekao je Blažević za “Glas Srpske”.

Nekadašnji golman Borca već petu godinu je član CSM Bukurešta, a od ove sezone u drugačijoj je ulozi jer je po završetku igračke karijere odmah započeo trenersku, pa je zadužen za rad sa golmanima u štabu Paula Pereire, koji je ujedno i selektor Portugalije. CSM u sastavu ima deset legionara, a izdvajaju se reprezentativci Brazila Aleksandro Pozer i Enrike Tešeira, Čeh Jakub Krupa, golman iz Tunisa Maruen Magaiz, te reprezentativac BiH Faruk Vražalić.

- Gledajući sastav, sigurno smo favoriti, ali i mi imamo svojih problema. Nekoliko igrača je povrijeđeno, mnogi su nam se kasno priključili poslije Svjetskog prvenstva, pa su rezultati u drugom dijelu prvenstva malo lošiji. Ipak, stvari polako dolaze na svoje mjesto - raportira Blažević.

Sa mnogim aktuelnim igračima Borca je igrao, a posebno je pohvalio Bojana Ljubišića, sa kojim je nekad dijelio minutažu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana