Marinović računa na 27 fudbalera

D. R.
Marinović računa na 27 fudbalera

Banjaluka - Drugi dio priprema za nastavak Premijer lige fudbaleri Borca obaviće u Novigradu, a trener "crveno-plavih" Vinko Marinović poveo je 27 fudbalera, dok će se Dušan Stevandić i Aleksandar Kondić priključiti u subotu ili nedjelju.

Neočekivanim raspletom dan pred polazak u Hrvatsku, ekipu je napustio Mladen Žižović, koji je pojačao bijeljinski Radnik. Vladan Grujić čeka radnu dozvolu za odlazak u norveški Asker pa će čelnici Borca u prelaznom roku morati da traže pojačanje za sredinu terena.

- Razmišljamo o bar jednom pojačanju, ali ćemo više znati poslije prvih pripremnih utakmica. Već u subotu od 15 časova na turniru "Istra Njinter Cup 2015" igramo protiv slovenačkog Zavrča, a u ponedjeljak je meč protiv Novog Pazara. Već tada ćemo znati na čemu smo i u dogovoru sa trenerom Vinkom Marinovićem tražiti eventualna pojačanja - rekao je sportski direktor Slobodan Starčević.

Pored ova dva meča, Borac će 4. februara odigrati meč trećeg kola grupe A protiv slovenačkog niželigaša Ilirije, a u zavisnosti od učinka u grupi, odigraće meč za plasman protiv nekog od ekipe iz grupe B u kojoj se nalaze Kluž (Rumunija), šampion BiH Zrinjski, mađarski Đermot i domaćin Novigrad.

Spisak igrača na koje računa Vinko Marinović u Novigradu: Asmir Avdukić, Branislav Ružić, Mladen Ilić, Srđan Bečelić, Vladimir Tučić, Aleksandar Subić, Borislav Pilipović, Nebojša Runić, Darko Đajić, Marko Jevtić, Miran Kraljević, Stefan Savić, Ajdin Redžić, Uglješa Radinović, Miloš Žeravica, Toni Jović, Petar Ilić, Mihajlo Savanović, Stefan Dujaković, Joco Stokić, Damjan Marčeta, Elvir Koljić, Nikola Dujaković, Ivan Kostić, Bojan Macanović, Koča Krstović i Luka Gajić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana