Мамић преузима Широки Бријег?

Агенције
Мамић преузима Широки Бријег?

Здравко Мамић би у 2019. години требао постати дио НК Широки Бријег.

То пише Широки Бријег.инфо, који је до такве информације дошао из кругова блиских Мамићу и преко функционера клуба.

Мамић је побјегао у БиХ након што је осуђен у Хрватској на шест и полгодина затвора због тога што је из градског клуба Динамо извукао 116 милиона куна путем трансфера хрватских репрезентативаца Луке Модрића и Дејана Ловрена те оштетио државни буџет за 12,2 милиона куна необрачунатог пореза због чега мора вратити и 52 милиона куна.

Доласком у БиХ Мамић се заинтересовао за улагања у овдашњи фудбал, а изгледа како је одлука пала да то буде Широки Бријег, који има добру инфраструктуру, омладински погон, женски тим И све остало осим новца. А новац би могао донијети Мамић те тако покренути клуб који је тренутно четврти у првенству.

Његов долазак значио би и промјене у играчком кадру и даљој политици клуба. Занимљиво, навијачи Широког по имену Шкрипари жестоко се противе његовом уласку у клуб па ће бити итекако занимљиво пратити што ће се даље догађати на Пецари.

Како било, Мамић изгледа није дуго издржао без фудбала. А знајући да се у Хрватску ускоро не може вратити јер би одмах био ухапшен, одлучио се окушати у клубу на чијој клупи сједи Гоце Седлоски, бивши играч Динама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана