MZT liječi Igokeine rane

Milan Zubović
MZT liječi Igokeine rane

Laktaši - Košarkaši Igokee protiv MZT-a u subotu od 21 čas pokušaće da prekinu niz od dva poraza u Jadranskoj ligi.

Obje ekipe u ovaj susret ulaze sa istim skorom pobjeda i poraza (2-6) s tim što domaćin ima bolju koš-razliku. Za Aleksandrovčane u ovom meču trebalo bi da debituje Stefan Živanović, koji je tokom sedmice potpisao saradnju sa ekipom, dok trener Vlada Jovanović ima velikih problema sa sastavom tima zbog povreda nekoliko igrača.

- MZT se nalazi u sličnoj situaciji kao i mi, te ima samo dve pobede u osam odigranih utakmica. Sa dva poslednja pojačanja Seadom Šehovićem i Damjanom Stojanovskim sigurno je da su velika opasnost za nas. S druge strane, imamo mnogo problema sa povredama. Marko Čakarević sigurno neće igrati u narednom meču i njemu predstoji duža pauza, dok problema imaju Mladen Jeremić i Nikola Dragović. Ipak, očekujem da oni stisnu zube, zaigraju u ovom susretu, pošto bi njihov izostanak za nas bio nenadoknadiv - izjavio je Jovanović.

On je istakao da dobro poznaje Živanovića kojeg je trenirao u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije.

- Živanović je odradio tek nekoliko treninga sa nama i još nije u potpunosti upoznat sa sistemom rada, ali verujem da će se brzo uklopiti. Bez obzira na sve probleme koji nas pritišću ove sezone i pred ovaj meč idemo na pobedu koja bi nam mnogo značila - istakao je Jovanović.

Parovi

U devetom kolu sastaju se, subota: Solnok - Zadar (17 časova), Krka - Mega Vizura (17), Budućnost - Olimpija (19), Metalac - Levski (21), Igokea - MZT (21). Nedjelja: Partizan - Cibona (19). Ponedjeljak: Cedevita - Crvena zvezda (20.30).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana