МЗТ лијечи Игокеине ране

Милан Зубовић
МЗТ лијечи Игокеине ране

Лакташи - Кошаркаши Игокее против МЗТ-а у суботу од 21 час покушаће да прекину низ од два пораза у Јадранској лиги.

Обје екипе у овај сусрет улазе са истим скором побједа и пораза (2-6) с тим што домаћин има бољу кош-разлику. За Александровчане у овом мечу требало би да дебитује Стефан Живановић, који је током седмице потписао сарадњу са екипом, док тренер Влада Јовановић има великих проблема са саставом тима због повреда неколико играча.

- МЗТ се налази у сличној ситуацији као и ми, те има само две победе у осам одиграних утакмица. Са два последња појачања Сеадом Шеховићем и Дамјаном Стојановским сигурно је да су велика опасност за нас. С друге стране, имамо много проблема са повредама. Марко Чакаревић сигурно неће играти у наредном мечу и њему предстоји дужа пауза, док проблема имају Младен Јеремић и Никола Драговић. Ипак, очекујем да они стисну зубе, заиграју у овом сусрету, пошто би њихов изостанак за нас био ненадокнадив - изјавио је Јовановић.

Он је истакао да добро познаје Живановића којег је тренирао у млађим категоријама репрезентације Србије.

- Живановић је одрадио тек неколико тренинга са нама и још није у потпуности упознат са системом рада, али верујем да ће се брзо уклопити. Без обзира на све проблеме који нас притишћу ове сезоне и пред овај меч идемо на победу која би нам много значила - истакао је Јовановић.

Парови

У деветом колу састају се, субота: Солнок - Задар (17 часова), Крка - Мега Визура (17), Будућност - Олимпија (19), Металац - Левски (21), Игокеа - МЗТ (21). Недјеља: Партизан - Цибона (19). Понедјељак: Цедевита - Црвена звезда (20.30).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана