Крупа завршила посао у Бијељини

Иван Драгичевић
Крупа завршила посао у Бијељини

Бијељина - Убједљивом побједом над домаћом Звијездом 09 резултатом 0:4 фудбалери Крупе већ су изборили финале Купа БиХ, јер је практички немогуће да испусте ову предност у реваншу на свом терену за седам дана.

Екипа Слободана Старчевића демонстрирала је силу у Етно-селу Станишићи против лидера Прве лиге Републике Српске и уз Рудар Приједор најозбиљнијег кандидата за пласман у Премијер лигу. Овај меч показао је разлику између два ранга такмичења, Крупа је већ на полувремену имала четири гола предности и овај двомеч ријешила након само 45 минута. Није се остварила жеља тренера Миодрага Пантелића да мрежа његовог тима остане нетакнута како би Звијезда имала чему да се нада у реваншу. Блистао је Нусрет Фајић, стријелац три поготка до хет-трика стигао је за само 34 минута, а у смирај првог дијела погодио је и Немања Миросављевић.

- Презадовољан сам резултатом. Добили смо оно што смо прижељкивали. Завршили смо посао већ послије првог меча па се окрећемо првенству. Оправдали смо улогу фаворита и драго ми је због приказане партије - рекао је тренер Крупе Слободан Старчевић.

Звијезда је у другом полувремену покушавала да ублажи пораз, домаћи су имали неке опасне шутеве ка голу ривала, али без конкретних прилика. Све линије гостујућег тима дјеловале су веома добро, током цијелог сусрета функционисала је игра кратких пасова чак и у моментима када су изабраници Миодрага Пантелића агресивније притискали Александра Вукотића и другове.

- Немам много тога да кажем осим да је побједа ривала апсолутно заслужена. Желим Крупи много среће и надам се да ће наредне сезоне играти Европу. Наш главни циљ је пласман у Премијер лигу БиХ, чекају нас првенствени обавезе како би испунили очекивања. Надам се да ћемо на јесен играти с Крупом у највишем рангу - рекао је Пантелић.

Синоћ су свој први меч у Сарајеву играли домаћи Жељезничар и Слобода из Тузле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана