Krupa sve bliže prvenstvenoj formi

Danijel Radujković
Krupa sve bliže prvenstvenoj formi

Banjaluka - Mašinerija trenera Krupe Slobodana Starčevića polako se zahuktava pred debitantski nastup u Premijer ligi BiH, a ovog puta savladali su Mladost iz Lučana sa 2:1 u prijateljskoj utakmici na Zlatiboru.

Ekipa iz Krupe na Vrbasu nalazi se na visinskim pripremama u Srbiji, gdje naporno trenira, a Starčević kroz jake utakmice želi da provjeri trenutnu formu ekipe. Ona se za sada pokazala kao vrlo dobra, pošto je Krupa nakon Metalegea (2:1) zabilježila i drugu pobjedu na pripremama. Pogotke protiv Mladosti postigli su Elvir Koljić (dva) i Obren Cvijanović.

- Odigrali smo dobru utakmicu, zadovoljan sam prikazanom igrom. Uspjeli smo savladati jaku ekipu iz Superlige Srbije. Što se tiče ostalog rada na Zlatiboru, moram reći da je sve odlično, od smještaja, do hrane, terena, teretane. Momci odlično rade i za sada sve ide kako je planirano - istakao je Starčević.

Krupa se u ovom prelaznom roku za sada pojačala sa šest fudbalera, ali najnovija akvizicija Zoran Marušić ima problema sa povredom i posao sa njim još nije završen.

- Novajlije su se odlično uklopile. Trojica već duže vrijeme rade sa nama, a Denis Čomor, Enis Sadiković i Radosav Aleksić dobro ulaze u ritam rada. Marušić je lakše povrijeđen i tek trebamo da ozvaničimo saradnju sa njim - dodao je Starčević.

Fudbaleri Krupe će već sutra odigrati i drugi meč na Zlatiboru, a protivnik će biti Spartak iz Subotice.

- Od naredne utakmice ići ćemo ka tome da jedni igraju malo više, a drugi manje. Do sada smo minutažu raspoređivali jednomjerno - zaključio je Starčević.

Šampion Republike Srpske na Zlatiboru će ostati do 9. jula, a do tada bi trebalo da odmjere snage sa Javorom i Mladosti iz Podgorice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana