“Krupa” savladala “Ljubić” 1:0

Srna
“Krupa” savladala “Ljubić” 1:0

Prnjavor - Fudbaleri “Krupe” iz Krupe na Vrbasu pobijedili su u Prnjavoru u prvoj utakmici polufinala fudbalskog Kupa Republike Srpske domaću ekipu “Ljubića” sa 1:0.

Strijelac je bio Mihael Modić u 28. minutu susreta.

Trener Fudbalskog kluba “Krupa” Slobodan Starčević je nakon utakmice izjavio za Srnu da su oba kluba odigrala veoma zanimljivu utakmicu, iako nije bilo puno golova, kao i da je ekipa domaćina pokazala da je kvalitetan rival.

“Mislim da su gledaoci bili zadovoljni kvalitetom utakmice. Nije bilo golova u onoj mjeri koju smo svi priželjkivali, ali na kraju možemo biti prezadovoljni sa ostvarenih 0:1. Pokušali smo da sa jednim kombinovanim sastavom igrača ostvarimo što bolji rezultat za uzvratni susret na našem terenu”, rekao je Starčević.

Trener “Ljubića” Nikola Zeljković rekao je da je utakmica protekla u fer i korektnoj borbi.

“Mi ćemo u revanš utakmici u Krupi tražiti svoju šansu za dalji prolazak, pokušaćemo da se domognemo finala”, rekao je Zeljković.

On je zahvalio navijačima koji su došli da prate ovaj meč.

“Fudbal se polako vraća u Prnjavor. Mislim da je ovo pravi put kojim treba da idemo i vratimo žLjubićž u Prvu ligu Republike Srpske”, smatra on.

Utakmicu koja je odigrana na stadionu “Siniša Peulić” u Prnjavoru pred oko 400 gledalaca sudio je Zoran Soknić iz Istočnog Sarajeva. Revanš susret biće odigran 15. maja u Krupi na Vrbasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana