Krupa napravila dobru uvertiru za meč sa Zrinjskim

Darko Pašagić
Krupa napravila dobru uvertiru za meč sa Zrinjskim

Banjaluka - Baš kao što se i očekivalo fudbaleri Krupe opravdali su očekivanja i bez već problema su se plasirali u polufinale Kupa Republike Srpske savladavši kao gosti u Doboju Slogu 4:2.

Kombinovani tim premijerligaša već u prvom dijelu susreta jasno je stavio domaćinu do znanja da želi plasman u narednu rundu takmičenja i do poluvremena je vodio 3:1, da bi u nastavku susreta Radosav Aleksić postigao pogodak za konačnih 4:2.

- I prije susreta važili smo za favorita, a to smo opravdali na terenu. Istina, šef stručnog štaba Slobodan Starčević je malo izmešao karte, na terenu je bilo dosta igrača koji su do sada imali manju minutažu, ali je na kraju sve ispalo dobro i zasluženo smo se plasirali među četiri najbolje ekipe. Naš cilj je ove sezone da osvojimo ovaj trofej i polako grabimo ka njemu - naglasio je Aleksić.

Vremena za predah nema, jer tim iz Krupe na Vrbasu već sutra očekuje veoma važan susret 15. kola Premijer lige protiv Zrinjskog.

- Utakmica protiv Dobojlija je već arhivirana, a sada razmišljamo samo o suboti i prvenstvenom duelu protiv aktuelnog šampiona. U četvrtom kolu na stadionu „Pod Bijelim Brijegom“ smo pružili dobru partiju, ali smo poraženi sa 0:1. Prošle sezone oba meča na našem stadionu odigrali smo neriješeno, 0:0 i 1:1 i to nam daje za pravo da se nadamo još jednom dobrom rezultatu, koji bi nas još više približio plasmanu u Ligu za prvaka. Svaki bod je vrlo važan - istakao je Aleksić.

U ovom meču Krupa će najvjerovatnije nastupiti u kompletnom sastavu.

- Jedino je nezivjestan nastup Nusmira Fajića, koji se žali na povredu, ali vjerujem da će i oni biti u kombinaciji za ovaj susret. Nemamo kažnjenih igrača, a ono što nas sve raduje je da će u kombinaciji poslije duže pauze biti i Ajdin Redžić, koji je igrao u nastavku susreta u Doboju - dodao je Aleksić.

Rudar Prijedor

Fudbaler Krupe Radosav Aleksić smatra da je njegova ekipa apsolutni favorit u dvomeču Kupa BiH, koji se 22. i 29. igra protiv Rudar Prijedora.

- Sama činjenica da smo u višem rangu takmičenja dovoljno govori, a kada se tome doda da se revanš igra na našem terenu, onda je jasno da nama pripada uloga favorita. Međutim, kup utakmice su često donosile iznenađenja i zato moramo biti i te kako oprezni u duelu sa „rudarima“ - naglasio je Aleksić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana