Крупа направила добру увертиру за меч са Зрињским

Дарко Пашагић
Крупа направила добру увертиру за меч са Зрињским

Бањалука - Баш као што се и очекивало фудбалери Крупе оправдали су очекивања и без већ проблема су се пласирали у полуфинале Купа Републике Српске савладавши као гости у Добоју Слогу 4:2.

Комбиновани тим премијерлигаша већ у првом дијелу сусрета јасно је ставио домаћину до знања да жели пласман у наредну рунду такмичења и до полувремена је водио 3:1, да би у наставку сусрета Радосав Алексић постигао погодак за коначних 4:2.

- И прије сусрета важили смо за фаворита, а то смо оправдали на терену. Истина, шеф стручног штаба Слободан Старчевић је мало измешао карте, на терену је било доста играча који су до сада имали мању минутажу, али је на крају све испало добро и заслужено смо се пласирали међу четири најбоље екипе. Наш циљ је ове сезоне да освојимо овај трофеј и полако грабимо ка њему - нагласио је Алексић.

Времена за предах нема, јер тим из Крупе на Врбасу већ сутра очекује веома важан сусрет 15. кола Премијер лиге против Зрињског.

- Утакмица против Добојлија је већ архивирана, а сада размишљамо само о суботи и првенственом дуелу против актуелног шампиона. У четвртом колу на стадиону „Под Бијелим Бријегом“ смо пружили добру партију, али смо поражени са 0:1. Прошле сезоне оба меча на нашем стадиону одиграли смо неријешено, 0:0 и 1:1 и то нам даје за право да се надамо још једном добром резултату, који би нас још више приближио пласману у Лигу за првака. Сваки бод је врло важан - истакао је Алексић.

У овом мечу Крупа ће највјероватније наступити у комплетном саставу.

- Једино је незивјестан наступ Нусмира Фајића, који се жали на повреду, али вјерујем да ће и они бити у комбинацији за овај сусрет. Немамо кажњених играча, а оно што нас све радује је да ће у комбинацији послије дуже паузе бити и Ајдин Реџић, који је играо у наставку сусрета у Добоју - додао је Алексић.

Рудар Приједор

Фудбалер Крупе Радосав Алексић сматра да је његова екипа апсолутни фаворит у двомечу Купа БиХ, који се 22. и 29. игра против Рудар Приједора.

- Сама чињеница да смо у вишем рангу такмичења довољно говори, а када се томе дода да се реванш игра на нашем терену, онда је јасно да нама припада улога фаворита. Међутим, куп утакмице су често доносиле изненађења и зато морамо бити и те како опрезни у дуелу са „рударима“ - нагласио је Алексић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана