Krupa na premijeri bolja od Čelika

RTRS
Krupa na premijeri bolja od Čelika

Fudbaleri Krupe u novoj sezoni Premijer lige BiH startovali su pobjedom pošto su na svom terenu u okviru prvog kola savladali Čelik sa 3:1.

Svoj debi na trenerskoj klupi u BH eliti Branislav Krunić započeo je tako pobjedom, i nagovijestio nakon prvih 90 minuta da sastav iz Krupe na Vrbasu neće nikome biti lak zalogaj, kako su to neki predviđali.

Krenula je Krupa furiozno na startu utakmice. Već u petom minutu zatrenjsla se mreža Dujkovića. Milanović je izveo korner sa lijeve strane, a najviši u skoku bio je Makitan, koji glavom šalje loptu u mrežu za 1:0.

To je dalo sigurnost fudbalerima Krupe koji su gospodarili sredinom terena, pa već u 16. minutu velika prilika za Krupu. Nikodijević je sjajno centrirao, a Koljić glavom pogađa prečku. Međutim, samo četiri minuta kasnije isti igrač šalje loptu na pravo mjesto. Nakon prekida najsnalažljiviji u šesnaestercu Čelika bio je Elvir Koljić i već je 2:0 za Krupu.

Ipak, radost domaćina kratko je trajala, jer Dedić u 29. minutu vraća “crno-crvene” u igru, Marković je dobro intervenisao prvi put, ali iz drugog pokušaja napadač Čelika pogađa za 2:1. Mogli su se gosti vratiti potpuno u igru u 45. minutu, ali Grahovac nije bio precizan, pa se na poluvrijeme otišlo sa prednosti domaćeg tima.

Mogao je Koljić do drugog pogotka u 54, minutu, ali se spetljao i promašio gol sa 2-3 metra. Zaprijetio je i Čelik u 69. minutu preko Šišića, ali prečka je saveznik Krupe, a već dva minuta kasnije stavljena je tačka na ovu utakmicu. Rezervista Marić proigrao je Koljića koji rutinski sa 12 metara matira Dujkovića za konačnih 3:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana