Козара почела припреме за наредну сезону

Зоран Вајкић
Козара почела припреме за наредну сезону

ГРAДИШКA - Фудбалери Козаре почели су е припреме за нову сезону у Првој лиги Републике Српске под вођством новог тренера Винка Мариновића, коме у раду помаже Зоран Козлина. На прозивци је било 25 играча. Изостали су из оправданих разлога искусни Синиша Ђурић и новајлија Ненад Студен, и њихов долазак на припреме очекује се наредних дана.

- У односу на прошлу сезону, када смо освојили друго мјесто, играчки смо слабији. Шансу ћемо у овој сезони дати млађим играчима и видјећемо у наредних десетак дана ко може да одговори захтјевима. Неки играчи ће на каљење у оближње клубове. Урадили смо тестове физичке спреме и већина играча спремна дочекује припреме, што ме посебно храбри - рекао је шеф стручног штаба Козаре Винко Мариновић и додао да екипа неће играти контролне утакмице до почетка турнира "Градишка 2009", који је на програму од 17. до 19. јула.

Фудбалери Козаре на прозивци су били у истој опреми, што је додатно освјежење. Предсједник Козаре Мирко Петровић био је на тренингу у друштву извршног директора Саше Раце.

- Ненад Студен (Слога, Трн), Ивица Бановић (Омладинска школа Динамо Загреб) и Срђан Берић (Слога ДИПО) за сада су прва појачања. До краја прелазног рока ангажоваћемо још нападача и центархалфа, и увелико на томе радимо. Припреме ћемо у цијелости обавити у Градишци, а поред тога, паралелно ћемо наредних дана радити и на уљепшавању нашег стадиона. Офарбаћемо вањску ограду, ограду на трибинама, освјежити рекламне паное, очистити атлетску стазу. Већ смо замијенили траву пред головима и наш стадион ће ускоро поново заблистати у пуном сјају - нагласио је извршни директор Козаре Саша Раца. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана