Комисија на Градском стадиону у Бањалуци се још не оглашава

Д. П.
Комисија на Градском стадиону у Бањалуци се још не оглашава

Бањалука - Три дана послије сједнице Скупштине Фудбалског клуба Борац на којој су "црвено-плави" и дефинитивно остали без предсједника Драшка Илића, комплетног Управног одбора, Надзорног одбора, али и директора Роберта Зрилића и директора маркетинга Синише Рачића, који ће наставити рад у техничком мандату, на Градском стадиону ништа ново.

Петочлана комисија у којој су двојица бивших играча и капитена Драшко Жарић и Горан Ђукић, те представник навијача Горан Талијан, одборник у Скупштини града Бањалука Милан Гранула и представник ресорног министарства Оливер Гачић, чији је задатак је да заступа клуб на свим састанцима који се тичу проналаска челних људи Борца и њиховог евентуалног избора на руководеће функције, није се још састала. Као и послије сједнице, тако и јуче Жарић и Ђукић нису жељели да се оглашавају у јавности, док се Гажић није јављао на телефонске позиве. Једини који су ових дана активни на Градском стадиону су првотимци премијерлигаша који се припремају за меч 17. кола у коме ће у суботу од 16 часова угостити "фењераша" Вележ.

- Сви смо свјесни ситуације, али се надамо бољем. За то вријеме не преостаје нам ништа друго него да вриједно радимо. Мостарци су већ сада готово сигурно у нижем рангу, а са три бода у дуелу са њима повећавамо наду да ћемо и наредне сезоне бити премијерлигаши. Сматрам да то није нереално, поготово ако се током зимске паузе у клуб доведу квалитетна појачања - нагласио је шеф стручног штаба Бањалучана Жељко Врањеш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана