Кољић неће остати у Крупи

Синиша Котараш
Кољић неће остати у Крупи

Златибор - Према ријечима директора Крупе Михајла Бучинског, сјајни нападач Елвир Кољић је и даље званично играч премијерлигаша из кањона Врбаса и предводиће напад овог тима у премијерном мечу нове сезоне 21. јула, када у Крупу на Врбасу стиже зенички Челик.

Међутим, истиче и да ће Кољић тешко у Крупи дочекати 1. септембар и крај прелазног рока јер се за њега поново интересује неколико клубова из Европе.

- Кољић се успјешно опоравио од теже повреде задобијене у Пољској. Да је већ сада у одличној форми, најбоље показује податак да је у посљедње двије припремне утакмице постигао три поготка и имао једну асистенцију. Наравно да је то привукло пажњу менаџера, али они морају да знају да је Кољић још званично играч Крупе - нагласио је Бучински.

Ипак, према његовим ријечима, на адресу Крупе није стигла још ниједна конкретна понуда.

- Добро је што Кољић поново скреће пажњу на себе, постоји одређени интерес клубова из више европских земаља, али још ништа конкретно. С друге стране, поново се ту пита и клуб и сигурно је да без заједничког договора неће бити трансфера. До тада, он је играч Крупе и сигурно је да ће предводити наш напад у мечу првог кола Премијер лиге који 21. јула играмо на свом терену против Челика - закључио је Бучински.

Фудбалери Крупе налазе се у Србији, гдје се на Златибору припремају за наступајућу сезону. Нови шеф стручног штаба Бранислав Крунић уиграва тим који би, како се очекује, наставио са успјешним партијама у најјачем рангу, гдје је Крупа у посљедње двије сезоне константно боравила у врху.

Одигране су до сада и двије контролне утакмице и остварене двије побједе. У првој је Крупа савладала екипу састављену од професионалних фудбалера из Црне Горе који су тренутно без ангажмана и славила резултатом 3:2. Два гола постигао је управо Кољић, а један Слободан Милановић. У другом мечу Крупа је била боља од екипе Мачве из Шапца, члана Суперлиге Србије, против које је остварена побједа од 1:0, уз погодак Елвира Кољића. Резервисти Крупе јуче су изгубили од македонске Беласице резултатом 1:4, а наредна провјера је заказана за сриједу када ће ривал бити Металац из Горњег Милановца.

Шминкање стадиона

Док се првотимци Крупе припремају на Златибору, приводе се крају радови на сређивању стадиона у Крупи на Врбасу.

- Средили смо мреже иза голова, ријешили неке ситније проблеме и сада завршавамо, да га тако назовемо, ремонт кућица за сниматеље како бисмо им омогућили што боље услове за рад. Све у свему, стадион ће спремно дочекати почетак првенства - категоричан је Бучински.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана