Kitićeva, Grbić, Divac i Pižon gosti Banjaluke

Vedran Gajić
Kitićeva, Grbić, Divac i Pižon gosti Banjaluke

BANjALUKA - Srpske sportske legende Svetlana - Ceca Kitić, Vlade Divac, Vanja Grbić i Vladimir Petrović Pižon biće u petak, 8. aprila, gosti Banjaluke i Republike Srpske.

Proslavljena rukometašica, košarkaš, odbojkaš i fudbaler prisustvovaće svečanosti promocije "Žurnala Srpske" u organizaciji banjalučke Gimnazije i beogradskog sportskog dnevnika "Sportskog žurnala". Ova svečanost će biti održana u restoranu "Mediteraneo" na "Akvani", u banjalučkoj Aleji Svetog Save.

Pored proslavljenih srpskih sportista i gostiju iz Beograda, ovom skupu će prisustvovati i sportske legende Republike Srpske, olimpijski pobjednici, evropski i svjetski prvaci: Milorad Karalić, Zdravko Rađenović, Slađana Golić, Marijan Beneš, Anton Josipović, Velimir Sombolac, Rade Unčanin, Draženko Ninić....

Na svečanosti u organizaciji Gimnazije Banjaluka i apsolutnog lidera sportske štampe na Balkanu trebalo bi da budu i legendarni fudbaleri Borca: Muhamed Ibrahimbegović Fišer, Stojan Malbašić, Slobodan Karalić, Milorad Bilbija, kao i sportska elita Republike Srpske, predsjednici i generalni sekretari strukovnih sportskih saveza, te ugledni gosti iz sportsko-političkog, kulturnog i privrednog života Banjaluke, Beograda, Republike Srpske i Srbije.

O izdanju "Sportskog žurnala" za Republiku Srpsku govoriće glavni i odgovorni urednik ovog sportskog dnevnika Predrag Sarić, a gostima će se obratiti i direktor banjalučke Gimnazije Zoran Pejašinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana