Китићева, Грбић, Дивац и Пижон гости Бањалуке

Ведран Гајић
Китићева, Грбић, Дивац и Пижон гости Бањалуке

БAЊAЛУКA - Српске спортске легенде Светлана - Цеца Китић, Владе Дивац, Вања Грбић и Владимир Петровић Пижон биће у петак, 8. априла, гости Бањалуке и Републике Српске.

Прослављена рукометашица, кошаркаш, одбојкаш и фудбалер присуствоваће свечаности промоције "Журнала Српске" у организацији бањалучке Гимназије и београдског спортског дневника "Спортског журнала". Ова свечаност ће бити одржана у ресторану "Медитеранео" на "Aквани", у бањалучкој Aлеји Светог Саве.

Поред прослављених српских спортиста и гостију из Београда, овом скупу ће присуствовати и спортске легенде Републике Српске, олимпијски побједници, европски и свјетски прваци: Милорад Каралић, Здравко Рађеновић, Слађана Голић, Маријан Бенеш, Aнтон Јосиповић, Велимир Сомболац, Раде Унчанин, Драженко Нинић....

На свечаности у организацији Гимназије Бањалука и апсолутног лидера спортске штампе на Балкану требало би да буду и легендарни фудбалери Борца: Мухамед Ибрахимбеговић Фишер, Стојан Малбашић, Слободан Каралић, Милорад Билбија, као и спортска елита Републике Српске, предсједници и генерални секретари струковних спортских савеза, те угледни гости из спортско-политичког, културног и привредног живота Бањалуке, Београда, Републике Српске и Србије.

О издању "Спортског журнала" за Републику Српску говориће главни и одговорни уредник овог спортског дневника Предраг Сарић, а гостима ће се обратити и директор бањалучке Гимназије Зоран Пејашиновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана