КК Игокеа: Џонатон Џонс срећан што је исправио грешку

Милан Зубовић
КК Игокеа: Џонатон Џонс срећан што је исправио грешку

Лакташи - Организатор игре Игокее Џонатон Џонс у мечу против Крке показао је своје право лице, пружио очекивану партију и водио свој тим до побједе.

Са 19 поена био је најефикаснији актер сусрета четвртог кола и на тај начин се донекле искупио за грешку на мечу против Солнока, која је његов тим коштала пораза.

- Претпрошлу утакмицу сам упропастио иако смо одиграли добар меч и презадовољан сам што сам се против Крке барем дјелимично искупио за лош потез на крају сусрета против Солнока - изјавио је Џонс.

Послије побједе над екипом из Новог Места био је пресрећан.

- Имали смо три пораза заредом и за овај сусрет спремали смо се цијеле седмице и сваки дан смо добро тренирали да се што боље уиграмо. Добро смо играли у првој четвртини, али смо затим успорили и дозволили противнику да се врати у сусрет па чак и поведе. Ипак, нисмо се предали и затим смо заиграли много боље, били смо чвршћи, много смо "дијелили" лопту, убрзали њен "проток" у нападу, што нас је довело до побједе - истакао је Џонс.

Наредна кола шампиону БиХ доносе два тешка сусрета. Прво ће гостовати Цедевити која се такмичи у Евролиги, а затим ће угостити Партизан.

- Морамо искористити овај моментум и побољшати нашу игру у наредном периоду. Долазе нам двије тешке утакмице, али сам сигуран да ће екипа играти боље у наредним колима. Противници су јаки, али се нећемо предати и покушаћемо направити изненађење. Цедевита се такмичи у Евролиги, има звучна имена у екипи, али одлука увијек пада на терену - рекао је Џонс.

Стигао из Широког

Амерички плејмејкер током љета у екипу из Александровца стигао је из најљућег ривала Широког са којим је двије године заредом губио финале плеј-офа првенства БиХ управо од Игокее.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана