Izboru deset najboljih sportista RS: Nagrada podsticaj sportisitima

D. R.
Izboru deset najboljih sportista RS: Nagrada podsticaj sportisitima

Banjaluka - Manifestacija "Glasa Srpske", koja ove godine doživljava svoje jubilarno 60. izdanje, od velikog je značaja za cijelu Republiku Srpsku, kao i za sve sportiste koji će se naći na listi, izjavio je direktor Fonda za zaštitu životne sredine i energetske efikasnosti Republike Srpske Srđan Todorović.

Ceremonija proglašenja najboljih sportista biće obavljena 18. decembra u Banskom dvoru, a Todorović je naglasio da je akcija "Glasa" reprezentativnog značaja u Republici Srpskoj i prevazilazi okvire sportske manifestacije.

- Bitno je da bude održana velika tradicija i kontinuitet, a događaj je značajan ne samo za "Glas Srpske", već i za cijelu Republiku Srpsku. Svi mi koji obavljamo određene funkcije od značaja za RS imamo obavezu da podržimo manifestaciju i omogućimo da se ona i u narednim periodu održava na kvalitetan način i da raste iz godine u godinu. Ujedno, Izbor deset najboljih sportista dobar je za razvoj sporta i daje podsticaj svim sportistima da ostvaruju što bolje rezultate - izjavio je Todorović.

Direktor "Glasa Srpske" Boris Dmitrašinović zahvalio je na pomoći.

- Naš veliki jubilej ne bi bio na ovom nivou da nije sponzora koji nam nesebično pomažu. Fond je bio naš dobar partner i vjerujem da će se saradnja nastaviti i u budućnosti - izjavio je Dmitrašinović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana