Izbor spor­tis­te BiH ve­če­ras u Sa­ra­je­vu

Glas Srpske
Izbor spor­tis­te BiH ve­če­ras u Sa­ra­je­vu

Sa­ra­je­vo - Ma­ni­fes­ta­ci­ja Izbo­ra naj­boljeg spor­tis­te BiH, 17. po re­du, u or­ga­ni­za­ci­ji „Ne­za­vi­snih no­vi­na“ bi­će održa­na ve­če­ras (20.15 ča­so­va) u sa­ra­jev­skom ho­te­lu „Ho­li­dej“.

I ovaj put na­gra­de će bi­ti do­di­jeljene u 12 ka­te­go­ri­ja. Te­ni­ser Da­mir Džum­hur, ko­šar­kaš Džanan Mu­sa i fu­dba­ler Edin Džeko os­ta­li su u na­ju­žoj kon­ku­ren­ci­ji za na­gra­du za naj­boljeg spor­tis­tu, dok za kru­nu naj­bolje spor­tis­tkinje u go­di­ni na izma­ku kon­ku­ri­šu džudis­tkinje La­ri­sa Ce­rić i Ale­ksan­dra Sa­mardžić, te bi­ci­klis­tkinja Lej­la Ta­no­vić.

Bi­će uru­če­ne na­gra­de i za naj­bolju eki­pu, naj­boljeg tre­ne­ra, naj­per­spe­kti­vni­ju spor­tis­tkinju, naj­per­spe­kti­vni­jeg spor­tis­tu, na­gra­da za ži­vo­tno dje­lo, na­gra­da za fer-plej, na­gra­da za ra­zvoj spor­ta, na­gra­da za naj­boljeg spor­tis­tu u spor­tu za in­va­li­de, na­gra­da za naj­bolju eki­pu u spor­tu za in­va­li­de, kao i na­gra­da či­ta­la­ca „Ne­za­vi­snih no­vi­na“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana