Isplata zarada kroji spisak igrača

I. S.
Isplata zarada kroji spisak igrača

Bijeljina - Šef stručnog štaba Radnika Srđan Bajić zakazao je početak priprema za 15. januar, međutim, ukoliko igračima ubrzo ne budu isplaćene zarade, pitanje je sa kakvim sastavom će Bijeljinci nastupati u proljećnom dijelu šampionata.

Igračima izmiče strpljenje, pa je Mladen Zeljković prešao u Borac iz Banjaluke, a njegovim putem mogla bi da krene i nekolicina prvotimaca. Pored njega, klub su napustili Miroslav Rikanović i Stevan Jovanović, a na putu da promijeni sredinu je i najbolji igrač u dosadašnjem toku prvenstva Marko Basara, dok je sporan ostanak Armina Kapetana i Igora Mirkovića. Velika mogućnost je da se u Radnik vrati bivši kapiten Bijeljinaca Filip Vujić, koji brani boje Jedinstvo Puteva iz Užica, dok su u toku pregovori sa Podrinjem oko povratka Dalibora Mićića.

- Nastojaćemo da do početka priprema isplatimo zaostatke iz ugovorenih obaveza. Kada god smo rekli da ćemo izmiriti svoje obaveze prema igračima, to smo odradili, a nadam se da ćemo uspjeti i ovaj put - rekao je direktor Radnika Živorad Miražić.

On je istakao da će početak priprema Radnik odraditi na Gradskom stadionu, a postoji šansa da drugi dio odrade negdje na primorju.

- Finansije nam diktiraju sve, pa i odlazak na pripreme u krajeve sa povoljnijom klimom. U potrazi smo za najpovoljnijom varijantom, ali za sada nemamo ništa konkretno - rekao je Miražić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana