Исплата зарада кроји списак играча

И. С.
Исплата зарада кроји списак играча

Бијељина - Шеф стручног штаба Радника Срђан Бајић заказао је почетак припрема за 15. јануар, међутим, уколико играчима убрзо не буду исплаћене зараде, питање је са каквим саставом ће Бијељинци наступати у прољећном дијелу шампионата.

Играчима измиче стрпљење, па је Младен Зељковић прешао у Борац из Бањалуке, а његовим путем могла би да крене и неколицина првотимаца. Поред њега, клуб су напустили Мирослав Рикановић и Стеван Јовановић, а на путу да промијени средину је и најбољи играч у досадашњем току првенства Марко Басара, док је споран останак Армина Капетана и Игора Мирковића. Велика могућност је да се у Радник врати бивши капитен Бијељинаца Филип Вујић, који брани боје Јединство Путева из Ужица, док су у току преговори са Подрињем око повратка Далибора Мићића.

- Настојаћемо да до почетка припрема исплатимо заостатке из уговорених обавеза. Када год смо рекли да ћемо измирити своје обавезе према играчима, то смо одрадили, а надам се да ћемо успјети и овај пут - рекао је директор Радника Живорад Миражић.

Он је истакао да ће почетак припрема Радник одрадити на Градском стадиону, а постоји шанса да други дио одраде негдје на приморју.

- Финансије нам диктирају све, па и одлазак на припреме у крајеве са повољнијом климом. У потрази смо за најповољнијом варијантом, али за сада немамо ништа конкретно - рекао је Миражић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана