Igor Dodik, generalni menadžer Igokee: Biće sankcija zbog poraza

Milan Zubović
Igor Dodik, generalni menadžer Igokee: Biće sankcija zbog poraza

Sarajevo - Nakon što su na startu takmičenja u Ligi za prvaka očitali lekciju Širokom, košarkaši Igokee potpuno su podbacili u drugom kolu jer su poraženi od Bosne Rojal sa 66:91.

Bila je ovo najlošija partija Aleksandrovčana ove sezone i sigurno najgora kada je u pitanju Liga BiH tokom posljednjih pet godina od kada su nedodirljivi i čuvaju šampionski pehar. Generalni menadžer Igokee Igor Dodik najavio je kazne nakon razgovora sa trenerom.

- Biće posljedica nakon sramotnog poraza jer igrači ni u jednom trenutku nisu pokazali želju da dođu do pobjede - kratko je rekao Dodik.

Trener aktuelnog prvaka Dragan Bajić imao je skraćenu rotaciju jer nije mogao da računa na povrijeđenog Dominika Artisa dok juniori Nemanja Nikolić i Aljoša Janković nisu ulazili u igru, a manju minutažu dobili su Nikola Jevotić i Đorđe Milošević koji imaju problema sa povredama.

- Više nego zaslužena pobjeda domaćina koji je bio raspoloženiji i rastrčaniji dok smo primili 17 trojki. Da smo imali dvije brzine više ne bi ih stigli. Kao trener sam jako razočaran jer ovo nije tim koji sam trenirao tokom sezone. Preuzimam odgovornost i razgovaraću sa upravom da vidim kako i šta dalje te moramo da se osvijestimo. Samo je mladi Dalibor Ilić pokazao nešto i iskoristio ukazanu minutažu za razliku od ostalih igrača - izjavio je Bajić.

U naredom kolu idućeg vikenda Igokea će ugostiti Kakanj koji je u drugom kolu kao domaćin bio bolji od sarajevskih Sparsa rezultatom 77:73, dok su posljednji meč ove runde sinoć igrali Zrinjski - Široki.

Liga za prvaka

1. Kakanj    2       2       0       158:149      4

2. Bosna R. 2       1       1       153:139      3

3. Spars     2       1       1       146:139      3

4. Igokea   2       1       1       157:154      3

5. Zrinjski 1       0       176:81        1

6. Široki 1       0       1       63:91 1

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana