Игор Додик, генерални менаџер Игокее: Биће санкција због пораза

Милан Зубовић
Игор Додик, генерални менаџер Игокее: Биће санкција због пораза

Сарајево - Након што су на старту такмичења у Лиги за првака очитали лекцију Широком, кошаркаши Игокее потпуно су подбацили у другом колу јер су поражени од Босне Ројал са 66:91.

Била је ово најлошија партија Александровчана ове сезоне и сигурно најгора када је у питању Лига БиХ током посљедњих пет година од када су недодирљиви и чувају шампионски пехар. Генерални менаџер Игокее Игор Додик најавио је казне након разговора са тренером.

- Биће посљедица након срамотног пораза јер играчи ни у једном тренутку нису показали жељу да дођу до побједе - кратко је рекао Додик.

Тренер актуелног првака Драган Бајић имао је скраћену ротацију јер није могао да рачуна на повријеђеног Доминика Артиса док јуниори Немања Николић и Аљоша Јанковић нису улазили у игру, а мању минутажу добили су Никола Јевотић и Ђорђе Милошевић који имају проблема са повредама.

- Више него заслужена побједа домаћина који је био расположенији и растрчанији док смо примили 17 тројки. Да смо имали двије брзине више не би их стигли. Као тренер сам јако разочаран јер ово није тим који сам тренирао током сезоне. Преузимам одговорност и разговараћу са управом да видим како и шта даље те морамо да се освијестимо. Само је млади Далибор Илић показао нешто и искористио указану минутажу за разлику од осталих играча - изјавио је Бајић.

У наредом колу идућег викенда Игокеа ће угостити Какањ који је у другом колу као домаћин био бољи од сарајевских Спарса резултатом 77:73, док су посљедњи меч ове рунде синоћ играли Зрињски - Широки.

Лига за првака

1. Какањ    2       2       0       158:149      4

2. Босна Р. 2       1       1       153:139      3

3. Спарс     2       1       1       146:139      3

4. Игокеа   2       1       1       157:154      3

5. Зрињски 1       0       176:81        1

6. Широки 1       0       1       63:91 1

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана