Igor Dodik: Superkup u Laktašima biće sjajna prilika za promociju košarke

ATV
Igor Dodik: Superkup u Laktašima biće sjajna prilika za promociju košarke

Ovogodišnji Superkup ABA lige igraće se u Laktašima od 19. do 23. septembra i na njemu će se pored domaćina, KK Igokea, naći još sedam najboljih abaligaških klubova. Ovo je gostujući u emisiji “5 do 7” ATV-a potvrdio Igor Dodik, generalni menadžer KK Igokea i novoizabrani predsjednik Skupštine ABA lige.

Za Superkup u Laktašima Dodik kaže da će to biti izuzetna prilika za dodatnu promociju košarke na ovim prostorima kada će organizatori pokušati da prirede što više košarkaških aktivnosti, naročito za najmlađe.

“Izborom Laktaša za organizaciju ovogodišnjeg Superkupa sve nam se poklopilo: ove godine KK Igokea slavi 45 godina postojanja, klub je sada, ujedno, i predsjedavajući u ABA ligi. Pokušaćemo da približimo i Banjaluku i širi region, da dođe što više ljudi, da ispromovišemo košarku, pošaljemo klubove u škole i vrtiće, da što više aktivnosti napravimo tih dana. Dolazak osam najboljih ekipa je izuzetno značajan za ovaj naš region. Čak i Zvezda koja je tradicionalno igrala turnir na Kritu i prošle godine u Baru pred početak nove sezone, ove godine će doći”, kaže Dodik koji imenovanje za predsjedavajućeg Skupštine ABA lige ocjenjuje kao veliku čast koja mu je pripala, ali i obavezu da se ispoštuje sve ono što je započeto prije tri godine kada je ušao u Predsjedništvo ABA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana