Игор Додик: Суперкуп у Лакташима биће сјајна прилика за промоцију кошарке

ATV
Игор Додик: Суперкуп у Лакташима биће сјајна прилика за промоцију кошарке

Овогодишњи Суперкуп АБА лиге играће се у Лакташима од 19. до 23. септембра и на њему ће се поред домаћина, КК Игокеа, наћи још седам најбољих абалигашких клубова. Ово је гостујући у емисији “5 до 7” АТВ-а потврдио Игор Додик, генерални менаџер КК Игокеа и новоизабрани предсједник Скупштине АБА лиге.

За Суперкуп у Лакташима Додик каже да ће то бити изузетна прилика за додатну промоцију кошарке на овим просторима када ће организатори покушати да приреде што више кошаркашких активности, нарочито за најмлађе.

“Избором Лакташа за организацију овогодишњег Суперкупа све нам се поклопило: ове године КК Игокеа слави 45 година постојања, клуб је сада, уједно, и предсједавајући у АБА лиги. Покушаћемо да приближимо и Бањалуку и шири регион, да дође што више људи, да испромовишемо кошарку, пошаљемо клубове у школе и вртиће, да што више активности направимо тих дана. Долазак осам најбољих екипа је изузетно значајан за овај наш регион. Чак и Звезда која је традиционално играла турнир на Криту и прошле године у Бару пред почетак нове сезоне, ове године ће доћи”, каже Додик који именовање за предсједавајућег Скупштине АБА лиге оцјењује као велику част која му је припала, али и обавезу да се испоштује све оно што је започето прије три године када је ушао у Предсједништво АБА лиге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана