Igokea slavila u Mrkonjić Gradu

Milan Zubović
Igokea slavila u Mrkonjić Gradu

Banjaluka - Košarkaši Igokee bili su uspješni u generalnoj probi pred početak Jadranske lige i u Mrkonjić Gradu savladali su Mladost rezultatom 76:57.

Bila je to osma provjera u pripremnom periodu izabranika Vlade Jovanovića koji su ostvarili po četiri pobjede i poraza pa u dobroj atmosferi dočekuju prvo kolo regionalnog takmičenja i gostovanje Zadru 4. oktobra.

Centar Igokee Duško Bunić, kojem će ovo biti druga sezona u taboru Aleksandrovčana, istakao je da se vidi napredak u igri njegovog tima.

- Mladost nam je dobro poznata ekipa i borili su se koliko su mogli u jako oštroj utakmici. Naš napredak vidljiv je u svim fazama igre i srećan sam zbog toga jer se ovaj sadašnji tim dosta razlikuje od prošlosezonskog. Ipak, verujem da je dobra igra koju smo prikazali protiv Olimpije u pretprošloj utakmici u Ljubljani merilo naše snage. Tu smo dosta dobro odigrali iako smo izgubili, a nismo bili kompletni - izjavio je Bunić.

Do prvog kola i gostovanja u Zadru ostalo je još nekoliko dana, a to vrijeme iskoristiće se za analizu protivnika i pripremu taktike.

- Koliko znam Zadar je odigrao dobro pripremni period i sa velikim ambicijama ulazi u takmičenje. Na njihovom terenu uvijek je teško igrati, ali verujem u uspeh pošto smo ih dobili prošle godine. Imamo još nekoliko dana da se spremimo i verujem da ćemo pokazati pravo lice. Pobeda u prvom kolu za nas bi bila vrlo bitna na psihološkom planu i sam nastavak takmičenja - dodao je Bunić.

Drenovac najefikasniji

U pobjedničkom timu Đorđe Drenovac postigao je 16, Aleksandar Radukić 15, dok su Draško Knežević i Branko Jorović dodali po deset poena. Za goste nije igrao Nikola Dragović koji je prije nekoliko dana potpisao saradnju sa timom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana