Igokea: Stiže Jeremić

Milan Zubović
Igokea: Stiže Jeremić

Banjaluka - Nekadašnji član FMP-a iz Železnika Mladen Jeremić postaće novi član Igokee za narednu sezonu.

- Prihvatili smo sve odredbe ugovora, samo još treba da on parafira i ne vjerujem da će biti ikakvih komplikacija. U ovom trenutku Jeremić je 99 odsto naš igrač - rekao je predsjednik Igokee Boris Spasojević.

Jeremić je rođen u Loznici 1988. godine i bio je član reprezentacije Srbije koja je na Univerzitetskim igrama u Senženu 2011. godine osvojila prvo mjesto. Može da igra na poziciji beka ili krila, a karijeru je započeo u Borcu iz Čačka da bi afirmaciju stekao u FMP-u, čije je boje branio do 2010. godine. Naredne dvije sezone proveo je u Hemofarmu da bi zatim otišao u italijansku Ređo Emiliju. Posljednji klub za koji je igrao bio je Bakenors de la Gvajra iz Venecuele.

Uprava Igokee radi na dovođenju pojačanja i nova imena u redovima Aleksandrovčana mogu se očekivati predstojećeg vikenda.

- Pregovaramo sa trojicom igrača i oni bi uskoro trebalo da stave paraf na ugovor. Ne mogu da spominjem njihova imena dok sve ne bude gotovo - kazao je Spasojević.

Nezvanično, radi se o igračima koji igraju na pozicijama beka, krila i centra. Čelnici ekipe nisu odustali od kontrolnih treninga na kojima će provjeriti da li neki igrač ima kvalitet za takmičenje u Jadranskoj ligi.

- Planiramo da 4. avgusta započnemo kontrolne treninge na kojima ćemo okupiti nekoliko manje afirmisanih igrača iz BiH i regiona i vidjeti da li neko od njih može da ispuni naše uslove - istakao je Spasojević.

Ekipa

Igokea će rekonstruisati skoro cijeli tim u odnosu na prošlu sezonu. Uz Jeremića ugovore još imaju Draško Knežević i Aleksandar Radukić, kao i Željko Klještan koji će iduće sezone najvjerovatnije otići na pozajmicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana